Polarkveld på Skimuseet

Dato: 18.04.2024

Velkommen til Polarkveld og liveinnspilling av podcasten Uteliv!

Friluftsorakel, naturviter og podkastvert Randulf Valle leder kvelden.

Kjartan Bergsvåg, kommer rett fra Alaska etter å ha forsøkt å følge i Amundsens sledespor.

Eventyrer og forfatter Stein P. Aasheim har gått i flere historiske spor, og laget egne, som folk følger i dag.

Anders Bache, fagkonsulent ved Roald Amundsens hjem, tar oss igjennom sledesporene til Amundsen fra 1905.

• Arrangementsstart kl.18.00
  • Pris ordinær kr. 290
  • Pris Skiforeningsmedlem kr. 190 (medlemsbevis må fremvises sammen med billett ved ankomst)

Kafeen holder åpent for servering både før og etter arrangementet.

Bestill billetter

Salget er avsluttet nå Thursday, 18 April 2024
dager
  • Thursday, 18. April 2024 - Thursday, 18. April 2024
ganger
  • 18:00 — 20:00
    Skimuseet i Holmenkollen
    0787, Oslo
Aldersgruppe
Tilbakebetaling og avbestilling
  • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
    Du kan avbestille via telefon eller online her.
  • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
  • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
  • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.